Fujitsu Forum Münih 2015’te insan odaklı inovasyonun altını çizdi

Avrupa’nın BT alanındaki en büyük müşteri etkinliğinde 80 ülkeden 14 binin üzerinde katılımcı bir araya geldi. Fujitsu, küresel bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) deneyimiyle şirketleri ve toplumları, İnsan Odaklı İnovasyon aracılığıyla desteklemeye çaba gösteriyor. Ana konular: Dijital iş yaşamı, Hibrit BT, firmanızı mobil hale getirin, iş odaklı altyapı oldu.

Fujitsu; BT alanında Avrupa’nın en büyük müşteri etkinliği olan Fujitsu Forum, 18 ve 19 Kasım’da Münih Kongre Merkezi’nde (ICM) gerçekleşti. “Human Centric Innovation in Action” temasıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte Fujitsu bir yandan 80. yılını kutlarken diğer yandan da bilgi, altyapı ve insanların optimum bir şekilde nasıl bir araya getirileceğini ve böylece tüm dünyadaki kurumların hedeflerine ulaşmasına ve sürdürülebilir başarı için iş yapma biçimlerini nasıl dönüştürüleceğine dikkat çekti.

Fujitsu, partnerleri ve müşterilerinden katılan konuşmacılar; nüfus artışı, kente göç ve nesnelerin interneti gibi global trendlerin günümüzde iş yaşamı ve sosyal yaşamı nasıl şekillendirdiği ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Fujitsu Global Başkanı Tatsuya Tanaka’nın açılış konuşması ile başlayan Fujitsu Forum Münih 2015, Fujitsu WEMEIA CEO’su Duncan Tait ‘in ardından Intel Kurumsal Strateji Ofisi Başkan Yardımcısı GenevieBell, NetApp CIO ve CTO’su Cythia Stoddard’ın konuşmalarıyla devam etti . Etkinliğin ikinci gününde ise 3 bin 500 metrekarelik alana kurulan sergi alanında Fujitsu ve partnerlerine ait 250’nin üzerinde hizmet ve ürün sergilendi. Toplam 60’dan fazla paralel oturumda 100’den fazla uzman konuşmacı yer aldı.